2024 Corner 1 Grand Prix võitjad

Põhiarvestus

1. Koht – Cristopher Vaalma: Viimasel etapil liitus meie sarja nüüd juba võiks öelda vägagi ukhe võitjatenimistuga jällegi üks uus nimi. Christopher ütles hooaja alguses Aravetel, kui tuli 3. koht, et ta tegeleb rooste maha pesemisega. Ja tagasi Aravetel hooajalõpus, on rooste ka selgelt maas. Graham Hilli kiireima ringi auhind ka veel pardal ja pole kahtlustki, kes hooaja lõpus koore riisus. Rääkimata ennast ka üldarvestuses poodiumile sõitmisest.

2. koht – Kermo Müil: Kui Kermo Langel poodiumile tuli, oli kohe näha, et seda venda hakkame me ilmselt rohkem nägema. Ja õigus ka oli. Kermo võttis oma hooaja kolmanda poodiumi ja isegi kui ükski neist ei olnud võit, on selge, et Kermo võib vabalt järgmine aasta olla üks tiitliprtendente, kui ta otsustab kampaania täismahus ette võtta.

3. koht – Kristjan Salvet: Kristjani hooaeg meie sarja esimese valitseva meistrina, olid ühed parajad Ameerikamäed. Aga hooaja lõpus kindla poodiumiga asjale kriip peale tõmmata näitab, et järgmine aasta üritab Kristjan ilmselt oma tiitlit tagasi krbada.

📸 Kert Kedelauk @shotbykert

 

U14 poodium

📸 Kert Kedelauk @shotbykert

1. Koht Ken Druppa: Ken tuli Laagris peale. Võitis ära U14 arvestuse (s.h. ka üldarvestuse). Tundub, et Ken sai hamba verele, sest juba nädala pärast oli ta Aravetel tagasi, et oma kahest stardist mõlemal U14 kuld garanteerida. Tormihoiatus järgmiseks aastaks?

2. Koht – Siim Liivand: Siim tõmbas arengut täis aastale enesekindla joone alla ilusa teise kohaga U14 arvestuses. Uus level on igastahes lukust lahti hooaja jooksul tehtud ja ega muud, kui järgmine aasta on Siim ilmselt juba suures mängus.

3. Koht – Kristen Hioväin: Kuigi viimased etapid on näidanud U14 arvestuses aina suurenevat konkurentsi, on üks asi selge. Kristen oli selle hooaja U14 kindel ja selge STAAR. Korralik kolmas koht ainult kinnitas seda. Aga ei teagi kui palju Kristen selle peale mõtleb. Sest hooaja lõikes tulemusi vaadates on selge, et see kutt jahib järka aasta juba üldarvestuse esikolmikut.

📸 Kert Kedelauk @shotbykert

Preemiad & Lisavõidud

EVAL Challenge:
Estonia 21. Bikernieki rada.
Kiireim aeg: Risto Kappet (1:22:869)
Kiireim amatöör: Art-Peeter Roosve (1:25:567)

Graham Hill Estonia kiireima ringi auhind: Cristopher Vaalma (00:57:026)

Kvalifikatsioonivõit: Kristjan Salvet (00:57:142)