Corner 1 #

#NÄDALAVAHETUSESTAAR

2023

Las Vegas Grand Prix

Are we not entertained!? Las Vegase tagasitulek F1 kalendrisse ja selle ümber olnud edukad ja vähem edukad katsed rohkem showd tõstatas nii mõnegi küsimuse F1 sarja identiteedi osas. Kui finišilipp oli lehvinud, oli aga selge, et lõpuks loeb vaid 1 show – see mis rajal toimub. Ning ausalt öeldes, see oli päris pagana hea esimese korra kohta. Niiet Viva Las Vegas siiski!

🤔Kes olid teie jaoks selle staarid & klounid ning millise skoori annaksite te etapile?😊

Meie jaoks on Verstappeni võit tõesti nagu loodusjõud. Kutt virises terve nädalavahetuse, tegi vigu, aga võitis ikka.

Samas säravaid esitusi oli küllalt alates Charlesist kuni Oscarini😊

⭐Andke oma hääled nii nagu oma kolm süda, meel või mõlemad kutsuvad. Valesid vastuseid pole ja andke meile oma mõttekäikudest teada ka all kommentaariumis. 🙂

📌Ärge unustage ka etapile endale skoor panna!

‼️𝐑𝐞𝐞𝐠𝐥𝐢𝐝:

Igaühel on maksimum 3 𝒉𝒂̈𝒂̈𝒍𝒕, mille ta saab anda kolmele piloodile või sõna otseses mõttes kellele (või millele) teisele iganes vajutades “muu” valikut. Anything goes. Rõhutame, et Te ei pea üldse andma oma häält piloodile. Hääle võib saada sõnaotseses mõttes kes või mis iganes Teie meelest see nädalavahetus säras kõige rohkem.

Täpsustame, et 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐥𝐭 𝐈𝐏 𝐚𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐥𝐭 𝐤𝐨𝐥𝐦 𝐤𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐡𝐚̈𝐚̈𝐥𝐞𝐭𝐮𝐬𝐞𝐤𝐬 𝐥𝐨𝐨𝐝𝐮𝐝 𝐥𝐢𝐧𝐠𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚𝐝𝐚 ja oma kolm häält täpselt nii jaotada, nagu soovite.

❗️Punktisüsteem nagu F1-hes kuni 2009 aastani:

𝐸𝑠𝑖𝑘𝑜ℎ𝑡 10 𝑝, 𝑡𝑒𝑖𝑛𝑒 8 𝑝, 𝑘𝑜𝑙𝑚𝑎𝑠 6 𝑝 , 𝑛𝑒𝑙𝑗𝑎𝑠 5 𝑝, 𝑣𝑖𝑖𝑒𝑠 4 𝑝, 𝑘𝑢𝑢𝑒𝑠 3 𝑝., seitsmes 2p, ja kaheksas 1p.

Kui hääli võrdselt, saavad kõik selle häältearvu omanikud ka vastava koha punktid. Kui häälisaanuid on vähem kui punktikohti, jagatakse laiali nii palju punkte kui saab. Et ükski hääl kaduma ei läheks, tähendab kas või ühe hääle saamine 0.5 punkti garanteeritult.

Jaa, kui nüüd seda iga etapp korrata, saamegi panna aasta lõpuks kokku üldjärjestuse, et kuulutada välja järjekordne Corner 1 #HooajaStaar .

(tehniliselt on lubatud ka samale sõitjale mitu häält anda)

🤡NÄDALAVAHETUSE KLOUN

Lisaks tavalisele kolmele häälele, saate samal lingil panna valida ka kes või mis oli Teie meelest nädalavahetuse suurim möku või kloun (ei pea valima kui ei taha ja võib ka välja tühjaks jätta). Kui selle kajastame, et asi inetuks ei muutuks, ütleme alati ta kohta ka paar head sõna. Aga, see kes saab NV klouniks, kaotab ka NV Staar arvestuses 1 punkti.

🧮#ETAPISKOOR: Andke etapile skoor ja meie arvutame keskmise.

Uus hääletus juba hooaja finale järel Abu Dhabis. Stay tuned❣️