🇨🇳 #NädalavahetuseStaar 2024 – 𝐇𝐢𝐢𝐧𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐏𝐫𝐢𝐱

Shanghai efektne rada naasis vormelikalendrisse ühe actionirohke nädalavahetusega. Ilmselt kõige põnevamaga siiamaani. Jah Max&RB on võrrand, mis on lahendamata jäktuvalt kõigile, aga igal pool mujal on sõitjateväli nii koos, et ühtegi viga ei andestata ja küünarnukid peab väljas hoidma.

Võtad sammu tagasi sellele nädalavahetusele ja üks on selge, nägime palju ilusat võidusõitu. Ja see on vähemalt midagi. 🙂 Kuna seda ilusat võidusõitu oli palju, võib muidugi täna ka valikute tegemine olla raskem. Aga me usaldame teid. 🤔

𝐊𝐞𝐬 𝐨𝐥𝐢𝐝 𝐓𝐞𝐢𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐚𝐫𝐢𝐝 & 𝐊𝐥𝐨𝐮𝐧𝐢𝐝 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐤𝐨𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤𝐬𝐢𝐭𝐞𝐞 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐧𝐝𝐚𝐥𝐞? Andke oma hääled nii nagu oma kolm süda, meel või mõlemad kutsuvad. Valesid vastuseid pole ja andke meile oma mõttekäikudest teada ka all kommentaariumis. Ärge unustage ka etapile endale skoor panna.

𝐑𝐞𝐞𝐠𝐥𝐢𝐝:

Igaühel on maksimum 3 𝒉𝒂̈𝒂̈𝒍𝒕, mille ta saab anda kolmele piloodile.

Punktisüsteem nagu F1-hes kuni 2009 aastani:

𝐸𝑠𝑖𝑘𝑜ℎ𝑡 10 𝑝, 𝑡𝑒𝑖𝑛𝑒 8 𝑝, 𝑘𝑜𝑙𝑚𝑎𝑠 6 𝑝 , 𝑛𝑒𝑙𝑗𝑎𝑠 5 𝑝, 𝑣𝑖𝑖𝑒𝑠 4 𝑝, 𝑘𝑢𝑢𝑒𝑠 3 𝑝., seitsmes 2p, ja kaheksas 1p.

Kui hääli võrdselt, saavad kõik selle häältearvu omanikud ka vastava koha punktid. Kui häälisaanuid on vähem kui punktikohti, jagatakse laiali nii palju punkte kui saab. Et ükski hääl kaduma ei läheks, tähendab kas või ühe hääle saamine 0.5 punkti garanteeritult.

Jaa, kui nüüd seda iga etapp korrata, saamegi panna aasta lõpuks kokku üldjärjestuse, et kuulutada välja järjekordne Corner 1 #HooajaStaar .

Järka etapp juba paari nädala pärast kui F1 paneb päiksekad ette, teeb paar nööpi lahti särgil ja suundub Miamisse! Stay tuned!💙