Corner 1 Tiim

Janar Saharenko

Janar Saharenko, tuntud ka kui Corner 1 asutaja, on mees, kelle kirg Formula 1 vastu süttis aastal 2009. Märgates internetis eesti keeles F1-teemalise kogukonna puudumist, asus ta tegutsema ja lõi 2012. aastal Facebooki lehe “Eesti F1 Fännid”.  See on hea meeldetuletus kõigile, et kunagi ei tea päris täpselt ette, milleni üks pisikene samm võib viia. 

Janari julge pealehakkamine avas tee eestikeelsele F1 sisule, mis iga järgneva aastaga jõudsalt kasvas ja on tänaseks saanud täiesti tõsiseltvõetavaks mootorispordi kogukonnaks. Aastast 2018 kannab see kogukond Corner 1 nime, olles tõeliseks kodukohaks F1 entusiastidele. 

Huvitav fakt Janari kohta: Janar ei ole ainult spordifänn; ta on ka kirglik tantsija, kes leiab tantsupõrandal meelerahu ja võimaluse argimuredest eemalduda.

Art-Peeter Roosve

Art, entusiastlik F1 fänn, liitus Corner 1 meeskonnaga 2016. aastal pärast seda, kui tema blogi F1-teemadel Janari tähelepanu püüdis. Nende esimene kohtumine leidis aset FK Keskuse kardirajal 2016. aasta oktoobris, mis sümboliseerib Corner 1 projekti nurgakivi. 

Arti kirg F1 vastu ulatub tagasi aastatesse 1998-1999, mil ta veel lapsena koos isa ja vanaisaga võidusõite vaatas, olles lummatud eelkõige Ferrarist ja mustvalge kirjust McLarenist. Sellest ajast peale on F1 olnud tema südameasjaks, eriti austades Kimi Räikköneni, keda tähistatakse numbriga #7. 

Huvitav fakt Arti kohta: Lisaks mootorispordile on Art tuntud oma armastuse poolest muusika vastu ja tema go to karaoke laul on Basket Case by Green Day

Elari Tõnström

F1 haardesse jäi Elari 2007 mid seasoni pealt, kui sattus kogemata pealt vaatama, üht noort ja vihast kutti, kes oli ei keegi muu, kui Lewis Hamilton, kes oli tihti pildis ja komentaatorite tähelepanu all. Sellest juba piisas. Isiklikus elus samuti, ei karda Elari väljakutseid ja tema suur armastus autode vastu ei too probleeme ka näppe õliseks teha. Ta on ka spordientusiast juba lapsest saati, erinevad medalid ja korralikud tulemused on selle tõestuseks.

Lisaks F1-le on Elari driftimaailma guru. Kindlasti hakkame tema teadmisi rakendama ka meie sotsiaalmeedias ja hobikardisarja üritustel.

Huvitav fakt Elari kohta: Kui ta paneb pähe raadiosaatja peakomplekti (klapid & mikker), siis ta näeb välja nagu FIA peakohtunik.

Silver Kleimann-Leimann

Silver, kelle kirg F1 vastu pärineb samuti 90ndate lõpust, on aastate jooksul jätnud vahele vaid üksikud etapid. Tema entusiasm leidis uue väljundi 2021. aastal, kui ta avastas Facebookis  Corner 1 kogukonna ja hakkas aktiivselt sellele kaasa elama. 

Asi võttis veelgi rohkem hoogu 2022. aastal, mil Silver osales koos oma venna Stenveriga Corner 1 Grand Prix’l, ning tutvus esimest korda päriselus Janari & Artiga. Sealt sai alguse teekond, aidates ja mõeldes kaasa Corner 1 tegevustes, kuni ta lõpuks sai selle lahutamatuks osaks. 

Huvitav fakt Silveri kohta: ta on värvipime, mis lisab tema F1-kogemusele ainulaadse dimensiooni.